EUROCKA CKA EXPRESS C1S el. skuter

VPC: 1.808,00 €
MPC: 2.260,00 €

Opis

UROCKA MOTOCYCLE nudi široku paletu proizvoda prilagođenih trenutnim potrebama i po pristupačnoj cijeni. Svi skuteri su sastavljeni i testirani u Francuskoj. Nastavite avanturu s EUROCKA C1S električnim skuterom...
Dizajniran i proizveden od strane EUROCKA, francuske marke, EUROCKA EXPRESS je homologiran u cijeloj Europi. Ovaj model je posebno dizajniran za dostavu i transport do 2 osobe. Ispunjava ciljeve ekonomičnosti i ekologije poput termalnih skutera, istovremeno osiguravajući iznimnu udobnost, sigurnost i učinkovitost.
Svojim iskustvom na europskom tržištu Eurocka se oslanja na partnere koji imaju tvornicu u Kini među vodećima u proizvodnji motornih dvokotača.

  • ultra-moderna proizvodna linija
  • centar za istraživanje i razvoj
  • tim inženjera i tehničara posebno posvećen dizajnu naših vozila.

Naši su proizvodi dizajnirani s dijelovima originalne kvalitete koji su ugrađeni u glavne robne marke, atraktivnim i inovativnim dizajnom koji se izdvaja od ostatka tržišta, Eurocka je također pionir u tehnologiji 100% LED svjetala, naši modeli imaju kompletan standardna oprema kao i širok izbor vrlo trendi boja.

Ovaj model ima odvojivu/prenosivu bateriju jačine 60V20A. Vrijeme punjenje je cca 2h30. Doseg je 40-60 km ovisno o vanjskim uvijetima i uvijetima na cesti. Sa dva načina rada, Ekonomično ( 25km/h ) i Normalno ( 45km/h ) birate što vam odgovara.
Nadzorna ploča indicira razinu baterije/Odometar/Brzina/Način rada motora (ekonomični/Normalni), prekidač za zaustavljanje, kvar motora, ručke i svjetla kontrolera.
Skuter se može voziti s B kategorijom vozačke dozvole. Jamstvo na ovaj proizvod je 2 godine.