ASKOLL NGS1 električni skuter

VPC: 2.547,22 €
MPC: 3.184,02 €

Opis

Lagan i praktičan skuter za kretanje gradom. Ako putujete na srednje udaljenosti (i prelazite više od 5 km dnevno), to je savršen skuter za vas....
Model NGS1 je napravljen u suradnji s Italdesignom, NGS1 ima otvorenu estetiku poput skutera: originalan, osebujan, energičan... Grupa Askoll sa sjedištem u Italiji je prisutna u više od 20 zemelja svijeta. Visoka energetska učinkovitost, vrlo niska potrošnja i ušteda sirovina odlika su Askoll elektromotora od 1978. godine. Tvrtka se može pohvaliti s više od 800 registriranih patenata u vezi s ovom komponentom i njezinom primjenom. Grupa je 2015. godine odlučila iskoristiti svoju stručnost kako bi prihvatila novi izazov: ući u sektor održive mobilnosti, predstavljajući niz električnih vozila na tržištu.

Skuter NGS1, kao što je spomenuto, opremljen je kočionim sustavom koji se sastoji od 190 mm hidraulične disk kočnice sprijeda i 140 mm bubanj stražnje kočnice. Generirani potisak je jednak 1.500 W i okretni moment od 100 Nm . Moguće je doseći 45 km/h s naznačenim maksimalnim dometom od 40 km, prema 168/2013 EC. Električni pogon Askoll bez četkica kombinira se s litij -ionskom baterijom maksimalnog ukupnog kapaciteta od 1045 Wh i težine od 7,6 kg.

Uspjeva spojiti budućnost s talijanskom motociklističkom tradicijom. Dakle, nećete požaliti zbog dizajna vašeg starog skutera, ali možete otići izravno u svijet električne energije. Sloboda i lakoća rukovanja. Opremljen laganom strukturom, Askoll e-Scooter suočava se s gradom s vama: nema više redova ili problema s parkiranjem. Litij-ionske baterije mogu se puniti iz bilo koje utičnice.

Opremljen potpuno novim tihim prijenosom pogonskog sklopa, ugrađenim nosačem za prtljagu i svom Askoll sigurnošću, NGS1 kombinira nezaboravan dizajn s naprednom tehnologijom.
ECO : malo smanjujete brzinu, ali baterija traje puno dulje. NGS1 zna što znači riječ "udobnost". Njegovo sjedalo za dva sjedala dizajnirano je da vam omogući da podijelite svaki sjajan trenutak vašeg putovanja.

NGS1 ne ispušta emisije CO 2 , neugodne mirise niti uzrokuje smetnje uznemirujućim zvukovima. Uz najveću brzinu od 45 km/h, NGS1 je pogodan za sve gradske rute i ima domet do 40 km. Dom, posao, teretana: svako putovanje bit će ugodno i sigurno.

Skuter se može voziti s B kategorijom vozačke dozvole. Jamstvo na ovaj proizvod je 2 godine.