Italjet Dragster

ITALJET sa novim DRAGSTEROM vraća malo boje u svijet gdje je gotovo sve postavljeno crno-bijelo. Priča je to o tipičnoj talijanskoj strasti, osjećaju za dizajn i stavu prema životu - da performanse i inovacija budu nekonvencionalne.

Talijanska ikona na dva kotača se vraća u još agresivnijem i buntovnički nastrojenom obliku. Dragster je rezultat ambicije i strasti da se proizvede tehnički najnapredniji skuter dok u isto vrijeme pomiče granice dizajna u ovom segmentu vozila primjenjujući najprecizniju moguću izradu detalja i završne obrade.

Dragster je "urbani superbike" gdje je korišten aeronautički aluminij za izradu jednostruke vilice I.S.S. (Independent Steering System), dok je cijevasti "Trellis" okvir je izrađen od aluminijskih cijevi dok su Brembo kočnice i maksimalni legalni limit snage samo neke od specifičnosti Dragstera koji privlači pažnju gdjegod da se pojavi.

ITALJET DRAGSTER je upravo vrhunac talijanske kreativnosti i dizajna koji doživljava svoju drugu mladost nakon 1995.godine a nadaleko poznata poslovica kaže : "Legende nikada ne umiru..." - Dragster je upravo dokaz toga.

TEMBO je ovlašteni uvoznik i distributer ITALJET DRAGSTER-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Više o ITALJET DRAGSTER-u pogledajte na www.italjet.hr